به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، احزاب مخالف نخست وزیر رژیم صهیونیستی، خود را برای یک نبرد انتخاباتی دیگر پس از شکست نتانیاهو در تشکیل دولت آماده کرده اند.
مقامات صهیونیست، نوار غزه و ابزارهایی که مردم شرکت کننده در تظاهرات مسالمت آمیز بازگشت در شرق نوار غزه به کار می برند را بهانه و موضوعی برای رویارویی و اتهام زنی با یکدیگر در ضعف و ناتوانی ارتش رژیم اشغالگر در رویارویی با مقاومت فلسطین قرار داده اند، ابزارهایی که شهروندان فلسطینی در راهپیمایی های بازگشت به کار برده اند همچون بالن ها و بادبادک ها، شهرک نشینان صهیونیست ساکن شهرک های نزدیک نوار غزه را خسته و عصبانی کرده و به ستوه آورده است.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کسب اکثریت کرسی های کنست با هدف تشکیل پنجمین دولت خود شکست خورد و کار به جایی رسید که کنست قانونی را برای انحلال خود تصویب کرد و برگزاری انتخابات جدید تا سه ماه دیگر اعلام شد.
نتانیاهو در آوریل گذشته پس از کسب 35 کرسی از کرسی های کنست توسط حزب لیکود به ریاست خود با وجود روبرو شدن با اتهامات احتمالی در سه پرونده فساد در مسیر تشکیل پنجمین کابینه خود قرار داشت ، هر چند نتانیاهو هرگونه تخلف را انکار کرده و مخالفان خود را به تخریب خود متهم کرده است.
ولی پس از چند هفته گفت و گو و رایزنی در غلبه بر شکاف ها و اختلافات میان همپیمانان لائیک و مذهبی خود ناکام ماند و راه به جایی نبرد.
اسماعیل مهره نویسنده و کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در گفتوگو با فلسطین الیوم ابراز عقیده می کند که انتخابات مجدد در اسرائیل، غافلگیرکننده های بزرگی برای شهرک نشینان اسرائیلی در سایه روند سیاسی اراضی اشغالی که شاهد تغییرات بزرگی در سطح ائتلاف ها و جدایی ها و ظهور احزاب جدید است، به همراه خواهد داشت.
مهره گفته است صحنه رسانه ای ویژه برگزاری انتخابات مجدد در اسرائیل همچنین خسته کننده و ضعیف است. وی پیش بینی کرد که طی روزهای آینده شاهد حالتی از نزاع و تنش شدید میان احزاب مختلف اسرائیل به ویژه با توجه به نزدیک بودن زمان برگزاری انتخابات باشیم.
وی افزود انتخابات آتی اسرائیل در سایه رقابت شدید و قوی به ویژه با توجه به افزایش قدرت چپگرایان اسرائیلی در رویارویی با راستگرایان افراطی برگزار خواهد شد و اینکه کدام طرف نتیجه را به نفع خود یکسره کند، مشخص نیست.
این کارشناس درباره دلایلی که سبب شده اعتقاد داشته باشد که برگزاری انتخابات مجدد در اسرائیل دربرگیرنده غافلگیرکننده ها و مسائل غیر منتظره جدید باشد، می گوید مجموعه تغییراتی پس از پایان انتخابات گذشته رخ داده است که مهمترین آن بازگشت ایهود باراک به حیات سیاسی و رقابت بر سر کرسی نخست وزیری و نیز وجود ائتلاف های جدید میان احزاب صهیونیستی و ضعف حزب موسوم به آبی-سفیذ(با نام عبری کاحول لاوان) به ریاست بنی گانتس رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش اسرائیل و متاثر شدن حزب لیکود بنیامین نتانیاهو در نتیجه اختلافات شخصی و جدایی های داخلی و رویکرد عربی برای تشکیل فهرست عربی مشترک بوده است.
مهرة پیش بینی کرد که حزب آویگدور لیبرمن(وزیر خارجه اسبق رژیم صهیونیستی) دو برابر کرسی های انتخابات گذشته در انتخابات آتی به سبب تحرکات و حمایت احزاب راستگرای افراطی به دست آورد.
وی درباره افزایش لحن خصمانه و دشمنی علیه نوار غزه اظهار داشت هدف قرار دادن نوار غزه و مقاومت و مسئله فلسطین به طور کلی یکی از مهمترین اولویت های احزاب رژیم صهیونیستی در رقابت داخلی آنها با یکدیگر به شمار می رود. این تحلیلگر افزود جبهه نوار غزه و نبود امنیت در شهرک های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه به موضوع داغ و مورد اهتمام برای نزاع احزاب اسرائیل با یکدیگر برای کسب آرای رای دهندگان به شمار می رود.
مهره درباره افزایش لحن خصومت و دشمنی سران صهیونیست علیه نوار غزه می گوید هدف قرار دادن نوار غزه، مقاومت و مسئله فلسطین به طور کلی از مهمترین اولویت های احزاب اسرائیلی در رویارویی با یکدیگر به شمار می رود.
وی خاطر نشان کرد لحن مقامات وسیاستمداران صهیونیست طی روزهای آینده علیه مسئله فلسطین و به طور خاص علیه نوار غزه تشدید خواهد شد با توجه به اینکه سیاست خارجی اسرائیل با اجماع تمام احزاب این رژیم روبرو است.
در همین چارچوب،موشه یعلون یکی از سران حزب آبی –سفید به ریاست بنی گانتس رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش اسرائیل، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم را متهم کرده که فقط به خودش اهتمام نشان می دهد و اعتنایی به مردمی که از آلودگی در حیفا می میرند، و به یهودیان اتیوپیایی که سرخورده و خشمگین هستند، ندارد و هیچ طرح طولانی مدتی برای اسرائیل ندارد، او فقط به خودش اهمیت می دهد و شهرک نشینان اهمیتی برای وی ندارد.
یعلون در اظهاراتی مطبوعاتی افزود نتانیاهو سخنانی را بر زبان می آورد که نفرت پراکنی و تحریک علیه نظام حکومت قانون اسرائیل و تمام کسانی که مخالف وی هستند، را تحریک می کند، اظهارات اخیر نتانیاهو شبیه رفتار رئیس جمهور ترکیه در برابر رسانه هاست.
وی به این نکته اشاره کرد که ائتلاف آبی-سفید تلاش خواهد کرد تا به بزرگترین حزب تبدیل شود تا از سوی روویلین ریولین رئیس رژیم اسرائیل مامور تشکیل دولت شود و در حال حاضر این ائتلاف بر این مسئله تمرکز دارد.
یعلون افزود امیدواریم همه طرف ها متحد شده و آرا را هدف ندهند، ما به وحدت بیشتر نیاز داریم، ولی نتانیاهو دست به تحریک می زند و ناامیدی در اینجاست.
از سوی دیگر بنی گانتس رئیس حزب آبی –سفید(کاحول لاوان)، دولت نتانیاهو را به ناتوانی در فراهم کردن امنیت و حمایت از شهرک نشینان ساکن شهرک های صهیونیست نشین همجوار نوار غزه متهم کرده است که در معرض خطر بالن ها و بادبادک های آتش زا و موشک ها قرار دارند.
گانتس در جریان نشست حزب متبوعش در شهر اشغالی عسقلان در چارچوب تبلیغات انتخاباتی گفت ما امروز درشهر عسقلان دور هم جمع شده ایم و می خواهیم طرح خود را برای تامین امنیت و حمایت از آنها ارائه کنیم، شهرک نشینان تنها بیست تا بیست و پنج ثانیه زمان دارند تا در صورت شلیک موشک ها از سمت نوار غزه ، به پناهگاه ها برسند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرک نشینان صهیونست، گانتس افزود بازگشت مجدد امنیت و حمایت از شهرک نشینان اطراف نوار غزه از بازیابی قدرت بازدارندگی آغاز می شود، هنگامی که فلسطینیان به سمت ما بادبادک پرتاب می کنند ما باید به سمت آنها موشک شلیک کنیم، تامین امنیت و حمایت از شهرک نشینان برای دولت نتانیاهو اهمیتی ندارد و تنها چیزی که برایش اهمیت دارد انتقال فرودگاه بیهوده و پرونده هسته ای ایران و طایفه اتیوپیایی(یهودیان اتیوپیایی) است.
گانتس افزود در صورتی که ما(حزب کاحول لاوان) در انتخابات آتی پیروز شویم، این وضعیت شهرک های همجوار غزه را تغییر خواهیم داد و قدرت خود را بازخواهیم یافت و امنیت و حمایت از شهرک نشینان را تامین خواهیم کرد.
یوسی بیلین از وزیران صهیونیست هم گفته است بیشترین چیزی که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل را تضعیف می کند، نوار غزه است، به همین سبب نتانیاهو همواره ترجیح می دهد در قبال آنچه رخ می دهد، جانب سکوت را در پیش گیرد و به سیاست خویشتن داری در برابر آن ادامه دهد.
بیلین افزود بنیامین نتانیاهو اخیرا با انتقادهای سخت و شدیدی در دو جبهه صحنه سیاسی و حزبی اسرائیل به سبب سیاست خویشتن داری در برابرجنبش حماس در غزه روبرو شده است، ولی منتقدانش از جمله نفتالی بنیت وزیر آموزش سابق و آویگدور لیبرمن(وزیر جنگ اسبق) هیچ جایگزینی ندارند.
وی ابراز عقیده کرد تصور حالتی که ما در اسرائیل به سر می بریم، دشوار است، چهارده سال پیش آریل شارون نخست وزیر اسبق اسرائیل تصمیم گرفت به صورت یکجانبه از نوار غزه بدون توافق با تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس(ابومازن) عقب نشینی کند و از آنچه پس از عقب نشینی از نوار غزه رخ خواهد داد، اطلاعی نداشت.
این سیاستمدار صهیونیست اظهار داشت راستگرایان دستان خود را در دست شارون گذاشت چرا که وی ریاست اردوگاهشان را برعهده داشت و چپگرایان هم دست خود را در دست دیگر او قرار دادند، زیرا هرگز علیه تصمیم پایان بخشیدن به بخشی از اشغال مناطق فلسطینی رای نخواهد داد، ولی پیروزی حماس در انتخابات مجلس قانونگذاری و آنگاه سیطره وی بر نوار غزه در سال 2007، غزه را به منطقه ای تبدیل کرد که موشک از آنجا به اسرائیل شلیک می شود و اسرائیل آنجا را هدف محاصره شدیدخود قرار داد و حماس هم برای وادار کردن اسرائیل به رفع این محاصره، شلیک موشک ها را گسترش داد.
رونمایی بارک از حزب جدید خود
نخست وزیر و وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی نام حزب جدید خود را اعلام کرد. ایهود باراک روز شنبه پانزده تیر ماه، نام جدید حزب خود را عنوان ادعایی اسرائیل دموکراتیک اعلام کرد.
باراک اخیرا بازگشت خود به حیات سیاسی را پس از چندین سال دوری اعلام و از تصمیم خود برای تشکیل حزب جدید برای شرکت در انتخابات آتی رژیم صهیونیستی در هفدهم سپتامبر آینده خبر داد.
باراک اظهار داشت یائیر گولان معاون رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش اسرائیل در کنار وی در حزب جدیدش خواهد بود و تلاش های گسترده ای را برای پیوستن زیپی لیونی وزیر دادگستری سابق(وزیر خارجه اسبق) به این حزب انجام داده است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/
نظر شما